Privacy & Cookie

Zákon  o důvěrnosti

Podle legislativniho narizeni 30.6. 2003, cislo 196 v souvislosti se zpracováním osobních údajů:

Soukromí

www.residencerivieradeicedri.it zachází s osobními údaji v plném souladu s prohlášeními, v tomto prohlášení o ochraně soukromí a zavazuje se chránit důvěrnost osobních údajů. Tyto zásady ochrany soukromí vysvětluje účel zpracování osobních údajů ve vztahu k ošetření provedených na nebo prostřednictvím internetových stránek, používání cookies a způsobu uplatnění práva o osobních údajich.

CÍL pouziti dat

www.residencerivieradeicedri.it shromažďuje a zpracovává osobní údaje zákazníků a uživatelů tohoto webu, aby se zapojily do svých činností, aby se dostupné informace, produkty a služby, které mohou být zajímavé pro účely statistického používání internetových stránek.Informace, které poskytnete, budou použity, pro kontakt v případě potřeby, například oznámeni změny ve funkčnosti internetových stránek nebo zasilani nabídek služeb (s výhradou souhlasu), které mohou být zajímavé. Cíle a metody zpracování osobních údajů prostřednictvím této webové stránky, nebo jinak budou v souladu s ustanoveními legislativního nařízení 30. června 2003, n. 196 (Privacy Code), jehož plný text, včetně práv osoby podle čl. 7 – lze nalézt na www.garanteprivacy.it.

Citlivé údaje

www.residencerivieradeicedri.it žádosti neshromažďuje prostřednictvím této webové stránky o citlivých osobních informacích (jako jsou informace, které by mohly odhalit rasový nebo etnický původ, politické přesvědčení, filozofické nebo náboženské, sexuální návyky nebo lékařské údaje). V opačném případě bude vyzadan předchozí písemný souhlas.

Správa Cookies

Následující text vysvětluje, “Co jsou cookies” a jak jsou používány na této stránce.

Co jsou cookies?

“Cookie” je textový soubor, který webová stránka odesílá do vašeho počítače nebo jiného zařízení připojeného k Internetu k jednoznačné identifikaci prohlížeče uživatele nebo uloži informace nebo nastavení ve vašem prohlížeči.

Cookies jsou používány na tomto webu?

Ano, tento web používá cookies pro zlepšení webu a pro poskytovani služby a funkce, svým uživatelům.
Je možne omezit nebo zakázat používání cookies prostřednictvím webového prohlížeče; nicméně, bez cookies některé nebo všechny funkce lokality nemusí být použitelné.

Jaký druh cookie je na těchto stránkách?

Cookie technicky nezbytně nutné

Tyto cookies jsou nezbytné k provádění činností požadovaných uživatelem.

Například, k ukládání informací poskytnutých uživatelem při procházení webu, nebo pro správu stav “login” během návštěvy.

Cookie funkční specifikace:

Tyto cookies umožňují internetové stránce zapamatovat si volby provedené uživatelem, pak opakovaně použitelné.

Například, pro uložení nastavení informaci vyhledávání, ověřování a další vlastní funkce.

Cookie a třetí strany

Tato stránka nepoužívá cookie přímo k profilování..

Nicméně, tento web používá vložené objekty, které stahují soubory cookie třetích stran, často schopen provést profilování úroků, výzkumu nebo navigaci uživatele, kterou najdete pod odkazy pro podrobné informace a řídi konsensus:

Google Analytics

Na stránkách tohoto webu pomocí Google Analytics jsou soubory cookie, které jsou schopné profilování, používané na těchto stránkách k analýze souhrnných údajů o návštěvnících

Youtube videa

To by mohlo zahrnovat videa z YouTube, Google vlastnosti, schopné profilování, používané na těchto stránkách ukázat, videa z Youtube.

Google Mapy

Muze byt cílem ukázat mapy Google začlenit Google mapy, které jsou schopny profilování, které se používají z tohoto webu.

Flash cookies

Muze zahrnovat objekty s přehrávačem Flash Player pro animace nebo videa můžete sbírat data, jako jsou cookies na uživatelském terminálu, použitých na těchto stránkách ukázat, videa nebo animace.

Reklamní cookie

Tyto stránky mohou být staženy pro reklamní tyto soubory cookie třetích stran, často schopni ukázat uživatele a reklamní služby v souladu se svými preferencemi:

Cookie sociální sítě

Tyto informace cookies ukládají v souvislosti s používáním těchto stránek ze sociálních sítí společnych. Chcete-li najít a zakázat tyto cookies zde odkazy na jednotlivé sociální politiky:

Jak můžete spravovat a / nebo zakázat soubory cookie?

Prohlížeč:

Kromě odkazů dosud pro každý typ cookie navržených, každý prohlížeč nabízí způsoby omezit nebo zakázat cookies. Pro více informací o správě cookies naleznete na příslušnem odkazu:

ONLINE SLUŽBY:

Můžete také navštívit stránky, v angličtině, www.aboutcookies.org www.allaboutcookies.org nebo informace o tom, jak řídit / vymazat cookies, založené na typu prohlížeče používaného.

MOBILNI TELEFON

Chcete-li odstranit soubory cookie z internetového prohlížeče vašeho smartphone / tablet, měli byste najit v uživatelské příručce zařízení.

Tato stránka je viditelná prostřednictvím odkazů ve všech stránkách webu v souladu s clankem 122 bodu legislativního nařízení č. 196/2003 a podle postupů zjednodušenych informací a získání souhlasu k používání cookies zveřejněných v Úředním věstníku 126 ze dne 03.6.2014 a jeho záznam akce 229 ze dne 8. května 2014.

PŘIDEJTE SI NÁS MEZI SVÉ PŘÁTELE
Sledujte nás na Twitter
ZANECHEJTE NÁM ZPRÁVU
RIVIERA DEI CEDRI Corso del Tirreno 57/59 87020 - Santa Maria del Cedro (CS) Tel. 0985 42557  Fax 0985 42583